Solufeed Ltd
Highground Lane
Barnham
West Sussex
PO22 0BT
 UK
Tel: +44 (0) 1243 554090
Fax: +44 (0) 1243 554568

Het telen met Aston producten is onderdeel van een duurzame methode om zonder residu te telen en het verminderen of totaal wegnemen van het chemicalïengebruik.

Er is al veel succes geboekt met natuurlijke producten die gebaseerd zijn op knoflook. Echter verdere mogelijkheden voor de tuinbouw om dit te verbeteren, liggen voor ons. Dit geldt speciaal voor de productie van eetbare gewassen, inclusief zacht en hard fruit, beschermde kasgewassen en veldgroenten. Bij Aston Horticulture bieden wij u aan een breed scala van producten die op knoflook gebaseerd zijn, voor specifiek en algemeen gebruik voor diegenen die betrokken zijn in de landbouw, tuinbouw en recreatie. 

Telers dienen zich te houden aan de protocollen die zijn ontwikkeld voor het succes van onze producten. Preventie van schimmel- en insectenbestrijding is de sleutel tot behoud van een gezonde plantengroei. Dit leidt tot het produceren van gezonde, eetbare gewassen en goede omgevingsomstandigheden.

"Het gebruik van knoflook, in combinatie met Teelt Management Systemen, leidt tot een veel lagere afhankelijkheid van bestaande pesticiden. Dit resulteert in een vermindering of totale afname van pesticidenresidu in het geproduceerde voedsel.

Wij zijn uitgebreid in siergewassen, inclusief boomteelt, rozen, publieke- en graszodensectoren en ons breed scala Garlic Wonder Retail Products.

Als telers voorbereid zijn om vooruit te gaan, kunnen wij ze helpen met de noodzakelijke veranderingen om succesvol en winstgevend te zijn in deze commerciele en publieke sector van de tuinbouw."

 

Hugh Struth

Soil Association (Organic) Licence Number I7871

Scotttish Organic Producers Association 1165E

 

 

INFORMATIE VOOR AANKOOP

Neem contact op met Solufeed Ltd voor meer informatie.

Tel: +44 (0) 1243 554090

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


 

VERKOPERS GEZOCHT in de Verenigd Koninkrijk en de Benelux landen. U kunt uw informatie opsturen naar